O meni

Dragan Lukić

Dragan Lukić

ćirilica | latinica

Iako je ovaj sajt pre svega namenjen prenošenju znanja iz oblasti mrežnog marketinga i komunikacije, to nije jedina oblast poslovanja kojom se bavim.

A upravo ta znanja i nalažu da se posebno predstavim svima koji čitate moje članke… čisto da možete uvideti ko je sa ove strane tastature 🙂

Za razliku od ostalih tekstova, ovaj će biti malo kraći, tek toliko da postavim osnovne informacije.

Pa da krenem..

Kao što naslov kaže, zovem se Dragan Lukić. Rođen sam 14.02.1973. u Novom Sadu gde sam i završio školovanje. Oženjen i imamo dvoje divne dece 🙂

 

 

 

 

Što se tiče obrazovanja i rada…

ETF koji sam upisao na veliku žalost nisam završio, pošto sam prosto bio primoran životnim uslovima da tražim zaposlenje. Ali mi zato nije bilo teško da pokušavam uvećati svoje mesečne prihode radeći 2 ili više poslova.

To me nije sprečilo da se u međuvremenu usavršavam u svim sferama koje su me zanimale, među kojima su prevashodno informatika i komunikacija.

U momentu dok pišem ovaj tekst, radim na 4 posla 🙂 2 sa fiksnim radnim vremenom (za platu) i 2 projekta koji su u sferi mrežnog marketinga.

 

Kako me je oduvek privlačila sloboda, kako finansijska tako i informatička, jedan period svog života sam posvetio propagiranju slobodnog softvera kroz udruženje Linuks korisnika Novog Sada (Lugons). Takođe i kao jedan od koosnivača (nažalost zatvorene) prve firme u Srbiji koja je svoj proizvodno/poslovni program bazirala na slobodnom softveru – Atomiks.

Bila je tu kratko i privatna firma za poslovne usluge iz sfere informatike, koja je obuhvatala servisiranje, (re)instaliranje, opreme, programa i sistema, kao i izradu internet prezentacija i ostale usluge vezane za taj sektor.

Zašto sve ovo pišem?

Čisto da vidite da sam neko poput Vas… ko živi, radi i snalazi se ovde i sada, kako bi svoj i život svoje porodice učinio boljim. Da sam neko kome nije ostavljeno u amanet ili palo sa neba…

I da Vam kažem… iako deluje teško… moguće je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.