Зашто би радили мрежни маркетинг?

network marketing - mrežni marketing

Network marketing – Mrežni marketing

ћирилица | latinica

Сад кад ово знате…знате неке чињенице око тога како функционише посао и како се креће новац. Али то су само суве чињенице, које Вама могу а не морају да значе. Можда сам требао ову лекцију назвати само ЗАШТО? али пошто смо на основном мотиву мрежног маркетинга… наслов теме је баш овакав.
Разлог објашњења имена теме је у следећем:

Није битно шта је у питању, битно је ЗАШТО би Ви то урадили?

Који су то разлози који Вас мотивишу, покрећу, дају Вам снагу да наставите даље? Шта је то што Вам и у тешким моментима даје ВЕРУ у успех?
Кад Вас је неко ЗАИСТА питао: Како си?

Још боље… када сте САМИ СЕБЕ запитали: Како сам?

А најбоље… када сте последњи пут питали саме себе: ШТА ЈА ЖЕЛИМ?

 

На једној од интернет едукација, предавач је замолио све који га прате да себи на папир запишу одговор на ово питање, али је дао рок од 60 секунди. И дао је сугестију, ако не знамо шта би написали, напишемо НОВАЦ, НОВАЦ, НОВАЦ.

У реду, то звучи логично, али да ли је новац заиста то што ВИ желите? Да ли је само то циљ?

НЕ. Иако звучи добро, новац сам по себи тешко да може бити циљ. Тешко да може бити оно што Вас покреће, мотивише, што Вас гура сваки дан. На крају крајева, новац је само СРЕДСТВО, које нас на крају доводи до ЦИЉА.

А који је то циљ?

Свако од нас има различите жеље и потребе. Свако од нас је другачије одрастао, другачије је васпитан, другачије су биле животне околности до сада а и наставиће да буду другачије. Нису исте жеље млађима и старијима, мушкарцима и женама, родитељима, брачним паровима или онима који још нису упловили у брачне воде, запосленима или незапосленима,…

Зато је јако битно да СЕБИ и само себи дате одговор на ово питање: ЗАШТО би се нечим бавили, ЗАШТО би нешто радили? Јер је овај одговор само Ваш! И нико други не може да одговори уместо Вас.

Да би Вам помогао да себи лакше дате одговор на ово питање, направио сам посебан чланак који се налази у секцији Разно, а до тада можемо да се вратимо на тему.

Даћу Вам мој одговор, оно што је мене мотивисало и што ме дан данас мотивише да се бавим мрежним маркетингом, а то је једна једноставна реч: СЛОБОДА!

Свима је вероватно позната колотечина свакодневног живота. Устајање на време да би се стигло на посао. Пут до посла. Рад са људима које можда и не подносимо, рад за људе које вероватно подносимо још мање. Трпљење којекаквих дневних непријатних ситуација, често при том радићи оно што морамо, а што нам се уопште не свиђа. Али са друге стране доноси “сигуран” приход, те на крају повратак кући и настојање да се од оног преосталог времена нешто направи, ако је могуће. Док дланом о длан, прође дан и сутра опет исто из почетка.
Све ово би било мрву подношљивије да је тај “сигуран” приход довољан, да се са њим може обезбедити да бар тих пар сати које проведемо у оквиру породице буду квалитетно испуњени и искоришћени. И знам да за то не треба увек ни пуно новаца, али их треба. А плата фиксна. А потребе расту. Дешавају се и предвиђени и непредвиђени трошкови. Трчимо у зачараном кругу и вечито каснимо.

Време је да се томе каже ДОСТА!

Време је да једном за сва времена скинемо окове фиксних ограничених примања, за које одвајамо своје драгоцено животно време и да живимо свој живот онако како би то желели. А мрежни маркетинг је за сада једино средство доступно широкој популацији које то може да омогући. Једини посао који од првог дана радите ЗА СЕБЕ и ако га урадите како треба, са пуно рада, пуно труда и пуно учења, за много мање времена него иједан посао, може да створи први основ за слободу, а то је ФИНАНСИЈСКА НЕЗАВИСНОСТ. Да дођете у ситуацију да НЕ МОРАТЕ радити, а да ИМАТЕ СТАБИЛНЕ ПРИХОДЕ, па чак и солидну уштеђевину!
Многи ће Вам нудити разне системе, причати о баснословним зарадама, о лаким парама које само што не падају са неба, но на жалост бајке ипак не постоје. Јесте могуће све то остварити и заиста постоји много људи који радећи мрежни маркетинг зарађују суме од којих би се већини нас овог момента завртело у глави, али немојте никад заборавити: лаких пара нема.

Али лакши, неки кажу паметнији, начин пословања ипак постоји. Кад одговорите себи, зашто би се Ви ичим у животу бавили, размислите о овој опцији. Размислите да ли би имали снаге да пред себе ставите тај циљ и да му посветите наредних 3 до 5 година. Уосталом, шта имате да изгубите?

Одговор знате само Ви.

Ускоро настављамо даље са лекцијама, а до тада… Шер, Твит, Гугл плусић или коментар 🙂

Хвала Вам на пажњи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.