Борис Теодосијевић

Борис Теодосијевић

Борис Теодосијевић

ћирилица | latinica

Када сам писао чланак о менторима фокус сам поставио на људе који могу да Вам помогну у оквиру саме бранше мрежног маркетинга, али се свакако немојте ограничити само на ту групу.

Један од ментора/учитеља који је мени лично помогао није у овој бранши и овим чланком желим да Вас охрабрим да и Ви потражите људе који Вам могу помоћи, где год Вам се укаже прилика.

Као што сам назив ове странице каже, реч је о једном сјајном човеку, кога сам имао част да упознам и од кога сам научио пуно практичних ствари — реч је о Борису Теодосијевићу.

 

 

Настави читање…

Душан Марковић

dušan marković

Dušan Marković

ћирилица | latinica

После извесног времена тражења начина да свој посао почнем радити како треба, доспео сам на један од (сад већ легендарних) Душанових вебинара. Хтедох написати да се то десило случајно, али као што знамо, случајности у ствари не постоје. Посебно пошто је тада рекао неке ствари које су и мени сметале у начину рада којим сам до тада радио.

Радио сам тако јер нисам знао за боље. Нисам знао за другачије. А све време сам имао осећај да то како радим није у реду. Уз све то су изостајали резултати, што је болело највише од свега.

И као што већ рекох, “сасвим случајно” сам погледао тај вебинар, па још један, па још један,…. Јасно је где ова прича води.

Од тог првог вебинара па до данас сам испратио један Душанов онлајн курс, слушам скоро сваки дан његов аудио програм (Тајне регрутације) и веома нестрпљиво ишчекујем следећи онлајн курс (Победник без интернета).

Мало је рећи да сам доста од њега научио, а опет је сасвим довољно рећи да ми је “отворио очи” у много случајева.

Све додатне информације можете сазнати на Душановом сајту, уз наравно моју топлу препоруку да га макар недељом од 21:00 испратите на бесплатним вебинарима, на којима несебично дели своје знање и искуство са свима нама.