AirBit Klub – iz mog ugla

AirBit Klub

AirBit Klub

ćirilica | latinica

Zdravo!

Hvala na ukazanom interesu za ovaj članak… ali moram na vreme upozoriti… malo je duži.

I pre nego što sam uopšte počeo da pišem… razmišljao sam… u kom obliku da sastavim tekst? Da li da napravim kratki testimonial (ne mogu da se setim adekvatne reči na srpskom za ovaj izraz), ili da iznesem svoje lično iskustvo?

 

 

Bilo kako bilo… odabrao sam opciju 2 🙂 . Pa da krenemo…

 

Upoznavajući mrežni marketing kao branšu, kao i radeći “u struci” pročitao sam dosta zanimljivih knjiga i bio na dosta sjajnih seminara… Što mi je konačno pomoglo da zaista shvatim čuveni kvadrant Roberta Kijosakija. Znate na čega mislim >> Zaposleni, Samozaposleni, Vlasnik firme i Investitor. O tome sam pisao ovde.

Tako da već par godina u nazad, tražim način da najlakše uđem u ulogu Investitora.

 

E sad, postoje brojne poslovne prilike, posebno kroz mrežni marketing, koje me mogu dovesti do mog cilja i ja sam (još uvek u sistemu koji mi se i dalje čini korektnim) i dalje uključen u taj oblik izgradnje neke stabilnije finansijske budućnosti… Ali kao što će svaki pošten networker potvrditi, rad/razgovor sa ljudima će vremenom uzeti svoj danak. Postoje ograničenja koja se teško prevazilaze, poput životnog okruženja. Da, uvek se mogu upoznati novi ljudi, ili privući, ali na kraju dana, ukoliko ne napravite neki merljiv uspeh u okviru nekog razumnog vremenskog roka…. umorićete se.

Potrošiti.

Iscrpeti.

Ovo vas može, kao što je i mene, ostaviti malo ogorčenima… Imati sjajan alat koji može popraviti finansijsko stanje… ali prosto ne biti sposoban stići do toga.

Shodno tome sam tražio izlaz. Tražio sam nešto gde stečena znanja iz networkinga mogu primenuti, ali čak i ako opet ne postignem željeni rezultat… da imam opciju da mogu samostalno stvoriti taj dodatni prihod.

Tu su mi pažnju privukle kripto valute. Da budem precizniji – Bitkoin.

 

On je tu i koliko mi se čini, tu je da ostane.

Dobro. Šta sad?

Kako bi ja mogao da iskoristim, da to radi za mene?

Da li uopšte postoji neka legalna/legitimna organizacija koja bi mi pomogla da uradim više nego da samo pratim kako Bitkoin “radi” sam od sebe.

 

Možda bi bilo najbolje da prosto kupim mašinu za “rudarenje” Bitkoina i da je smestim u neko ćoše… Dugo sam razmišljao o tome, ali da bi mašina za “rudarenje” stvorila onaj nivo zarade koji je meni zanimljiv… ne može biti jeftina. I nije. Plus dodatni troškovi održavanja. Plus ako se nešto pokvari… U redu… za koju god opciju “rudarenja” da se uhvatim, ona će napraviti profit. U to sam apsolutno siguran. Ali sam želeo više.

Onda sam čuo za mogućnost iznajmljivanja opreme… nešto poput učestvovanja u “rudarskom oblaku”, gde bi neko drugi vodio računa o opremi i troškovima i ko bi podelio samnom određeni procenat od onoga što taj “rudarski oblak” napravi. Naravno srazmerno količini novca koju bi plasirao u takav oblik saradnje. Zvuči mnogo bolje nego da sam ja vlasnik svoje opreme, ali (da.. još jednom ali) kakvu garanciju/sigurnost ovde imam?

Sve ovo je “sazrelo” početkom ove godine, kada mi je prijatelj objasnio šta je u stvari Airbit Klub. I ponudio mi je manje/više sličnu stvar kao što bi mogao imati u varijanti “rudarskog oblaka”… samo ovaj put sam znajući njega ipak imao neku/veću dozu sigurnosti.

Nakon malo razmišljanja… odlučih da prihvatim njegov predlog i da se i ja priključim klubu. Postojala je mogućnost da se krene sa zaista minimalnim ulogom, pa da se kroz networking zarade veće svote, ali i prilično nizak prag za ulazak u čisto investicioni sistem funkcionisanja. Takođe ima jednostavno binarno stablo. I nekoliko prostih pravila.

Neko bi rekao, da ovo zvuči suviše dobro da bi bilo istinito. I ja sam mislio isto…

 

Zato sam i počeo sa nekoliko najmanjih paketa, samo da bi stekao uvid kako neke stvari funkcionišu. Za ovakav početak sam se odlučio, pošto sam dovoljno iskusan u mrežnom marketingu i znam makar par stvari o binarnom stablu i kako dobro početno pozicioniranje može posle veoma da se isplati. Pošto je mogućnost povećavanja osnovnog paketa na nivo investicionog uvek dostupna, nisam se puno brinuo oko toga da li će mi umrežavanje uspeti ili ne.

Tako da sam opet pokrenuo potencijal mrežnog marketinga… ali kao i ranije.. pošto nisam probio ograničenje svog okruženja, nisam stigao daleko. Odnosno ne tamo gde sam želeo da budem.

To je bio momenat kad sam odlučio da se prebacim u investitorski sistem. Unapredio sam sve svoje pakete do investitorskog nivoa i sad uživam u dnevnim prihodima, koji nastaju trgovanjem na tržištu kripto valuta, putem automatizovanog servisa.

Nema potrebe da išta više radim, osim da sebi isplaćujem zaradu.

 

Ili, da zaradu reinvestiram u sistem. Što je opcija koju sam ovom momenta odabrao da uradim.

Sada sam konačno tamo gde sam želeo da stignem. Na mestu gde moj novac radi za mene. U isto vreme mi se nudi mogućnost da zaradim još i preko toga, tako što ću ovu informaciju podeliti sa drugima i pomoći im da dođu na ovo isto mesto – gde novac radi za njih. Ovim takođe ispunjavam onaj deo netwrokera u meni, ali ovaj put… potpuno lišen potrebe da bilo kome “prodam” informaciju.

Nakon nešto više od 3 meseca, koliko sam član ovog kluba, proverio sam i testirao sve što mi je na početku bilo rečeno. I na svom primeru sam se uverio da je sve baš tako. Svaka provizija je isplaćena kako je i rečeno, u vremenskom periodu koji je definisan, svaki novi član kluba je registrovan baš kako je objašnjeno. Nema više šta da se testira.

Zato sam i napisao ovaj članak.

 

Ako tražite način da sebi napravite dodatni prihod, koji vam neće stvarati stres ni nervozu, koji je baziran na realnoj svakodnevnoj trgovini na dostupnim berzama kripto valuta, sa svim trenutno javno dostupnim kripto valutama…. pa još ako imate i nešto iskustva u mrežnom marketingu (nije ni obavezno ni neophodno)… ovo bi moglo biti interesantno za vas.

Za mene je super!

Možda ste primetili da nisam pisao o tehničkim ili sistemskim informacijama vezanim za AirBit Klub. Nisam želeo da bilo koga zatrpavam time. Svakako to i nije poenta ovog članka… Prosto mi je bila ideja da sa vama podelim moj put.. kako sam ja došao dovde. Ko zna, možda će ovo pomoći nekome da donese svoju odluku.

Možda je sam naslov pomalo zavaravajući, ali je ovaj tekst zaista moja lična priča i moje dosadašnje iskustvo sa AirBit Klubom.

Naravno, otvoren sam za razgovor o svim detaljima, pa ukoliko vas išta dodatno zanima… pišite mi 🙂

 

Svakako Vas pozivam da ovaj članak, podelite, tvitnete ili guglplusirate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.